Metalskrot afhentes hos dig

Har du noget metalskrot, du gerne vil af med? Leder du efter en skrothandler, der kan tilbyde en god pris på dit skrot? Så er du kommet til den helt rette skrothandler. Hos Dahls Metal tilbyder vi blandt andet afhentning af metal, som vi køber til konkurrencedygtige priser.

Vi afhenter blandt andet skrot hos kunder på strækningen mellem Skælskør, Næstved og Rødby på Lolland.

Vi tilbyder afhentning af alle former for metalskrot

Vi tilbyder afhentning af alle former for jern- og metalskrot, og vi sørger for en hurtig og effektiv afhentning. Du skal sørge for, at dit skrot ligger i en bunke, og at der er plads til, at en lastbil og en kran kan komme til. Så sørger vi for resten i form af både læsning af skrottet, vejning og afregning.

Vi holder til i Skælskør, hvorfra vi hver dag har en lastbil, der kører rundt i Næstved for at afhente metalskrot. Derudover har vi også en lastbil, der to gange om ugen kører til Lolland for at afhente skrot. Vi har en fast rute, hvor vi blandt andet kommer forbi både Næstved og Rødby.

Vi stræber efter at sørge for en afhentning af dit metalskrot inden for 48 timer. Vi tilbyder gratis transport ved hele træk, hvis vognen er fyldt.

Vi hjælper også gerne med kabelskrot og jernskrot.

Kontakt os og hør mere om afhentning af metal

Kunne du tænke dig at høre mere om afhentning af metalskrot, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at bestille en afhentning? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder afhentning af alle former for metalskrot, og vi tilbyder samtidig nogle rigtig fordelagtige skrotpriser.​

Skal vi hente dit skrot?​

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne hvor mange kg/ton du har af de forskellige varer. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. Vi svarer indenfor 24 timer!

 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dahls Metalopkøb

Adresse

DAHLS METAL  ApS

Industrivej 32

4230 Skælskør

​​Klik her for rutevejledning

CVR: 35388303

Kontakt os

​Åbningstider

​Mandag - torsdag

​08:00 - 15:30

​Fredag

​08:00 - 15:00

Lørdag - søndag

Lukket

​Vi samarbejder med Salale ApS