Profil

Godt fra start

Dahls Metal startede som en fritidsbeskæftigelse, hvor stifter Martin Dahl Nielsen indsamlede metalskrot til videresalg for at rejse penge til etableringen af en sportshal i lokalområdet. Efterfølgende udviklede det sig til en forretning, og i 2005 blev Dahls Metal stiftet. I 2007 flyttede virksomheden til den nuværende adresse på Industrivej 32 i Skælskør

God forretning for miljøet

Hos Dahls Metal håndtere vi hvert år mere end ti tusind tons genbrugsmaterialer med henblik på salg af jern og metaller til genvinding. Vi opkøber materialerne, håndterer og sorterer dem og sælger videre til genvindingsindustrien. Når vi videresælger materialerne, foregår det med afsæt i de internationale salgsmarkeder, hvor priserne er afhængige af dollarkursen. Vi har baseret virksomheden på at vores kunder kommer igen, fordi de får en fair og god behandling. Vi er en mindre spiller i forhold til vores konkurrenter, men vi løser de samme opgaver, og handler både med private, små virksomheder, det offentlige og løser store erhvervsprojekter. Kunderne kan vælge at bruge os til nedbrydningen og den efterfølgende håndtering af skrotmaterialerne eller udelukkende benytte os som opkøbere. Vi har værktøjet, ekspertisen samt dygtige og uddannede medarbejdere, og samtidig har vi en tæt kontakt til kunderne, hvor vi altid er tilgængelige, og alle engagerer sig i opgaverne.

En seriøs samarbejdspartner

De stærke kunderelationer er en væsentlig del af Dahls Metal’s forretningsstrategi, og derfor arbejder vi hele tiden på at optimere kundeservicen og være en seriøs samarbejdspartner for både virksomheder og private kunder. Der skal ikke herske tvivl om vores troværdighed hos kunderne. Derfor sørger vi også for kvalitetssikring af de varer, de sælger til os. Vi tilbyder detaljerede analyser af jern og metal, så kunderne får en nøjagtig vurdering af deres materialer. Det kan have stor betydning for prisen, om der fx er tale om almindeligt rustfrit stål eller syrefast rustfrit stål. Vi prisfastsætter afhængig af sammensætningen og ikke bare ud fra, hvad vi tror det er for en type metal. Alt vejes også på verificerede vægte, der er under løbende myndighedskontrol, og vi har selvfølgelig alle nødvendige miljøgodkendelser.

Sparringspartner inden for miljømæssige krav

Opkøb af skrot og genvinding er ikke bare en god forretning for os, og for de kunder der leverer skrot, det er også en rigtig god forretning for miljøet. - Det er et faktum at menneskeheden er effektive til at udvinde jordens naturlige ressourcer i et tempo, der er med til at tegne nogle dystre fremtidsudsigter. Derfor er genvinding, som vi beskæftiger os med, rigtig vigtigt for miljøet og for de kommende generationer. Vi er en genvindingsindustri, og derfor beskæftiger vi os hele tiden med miljømæssige faktorer. Vi håndterer dagligt mange forskellige materialer, og har derfor et stort kendskab til, hvordan man bedst muligt genvinder, og hvilke miljøkrav der stilles til de forskellige processer. Den viden stiller vi naturligvis til rådighed for vores kunder, og vi bruges ofte som sparringspartnere. På mange områder er Danmark foran andre lande, når det gælder genvinding, men der er bestemt også plads til forbedringer, og der vil vi gerne være med til at gøre en forskel. 

Skal vi hente dit skrot?​

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne hvor mange kg/ton du har af de forskellige varer. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. Vi svarer indenfor 24 timer!

 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dahls Metalopkøb

Adresse

DAHLS METAL  ApS

Industrivej 32

4230 Skælskør

​​Klik her for rutevejledning

CVR: 35388303

Kontakt os

​Åbningstider

​Mandag - torsdag

​08:00 - 15:30

​Fredag

​08:00 - 15:00

Lørdag - søndag

Lukket

​Vi samarbejder med Salale ApS