Velkommen til en verden af stål

​Rigtig købsmandskab

Hos Dahls Metal finder du en produkthandel, som kender sit kram. Vi har mange privatkunder, som ikke er momsregistrerede der jævnligt gør en god handel hos os.

Alle former for jern og metalskrot fra private kan indleveres på skrotpladsen på industrivej 32, 4230 Skælskør i åbningstiden uden nærmere aftale.

Du bliver taget godt i mod af vores kompetente ansatte, som vil hjælpe med at give dig den rette vurdering og pris for dit skrotaffald.

​Hos os er dit skrot guld​

​Der intet som er for lidt eller for meget heller ej småt eller stort. Vi køber dit jern og metal skrot til gældende dagspriser, og med mulighed for kontant afregning.

​Hos os kan du tjene penge på dit skrot. Vi har både det rigtige udstyr og mange års erfaring med håndtering af jern- og metalskrot, og garanterer at genvindingsprocessen foregår på en miljørigtig måde.​

​Sortering, sortering og atter sortering

For at gør dit besøg kort. og samtidig opnå en højere værdi for dit skrot er det en fordel at det ligger sorteret. Vores medarbejder på pladsen kan altid hjælpe med vejledning omkring korrekt sortering.

Tøv aldrig med at spørge - vi er der for dig.​

Har du en konkret forespørgsel?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud. Du kan også udfylde formularen, så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Se priser​ Kontakt os

Skal vi hente dit skrot?​

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne hvor mange kg/ton du har af de forskellige varer. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. Vi svarer indenfor 24 timer!

 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dahls Metalopkøb

Adresse

DAHLS METAL  ApS

Industrivej 32

4230 Skælskør

​​Klik her for rutevejledning

CVR: 35388303

Kontakt os

​Åbningstider

​Mandag - torsdag

​08:00 - 15:30

​Fredag

​08:00 - 15:00

Lørdag - søndag

Lukket

​Vi samarbejder med Salale ApS