Genvinding for business

Branche orienteret

Hos Dahls metal servicer vi virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Vi varetager store samt mindre opgaver indenfor genvinding. Dermed omfatter vores forretningsområde både private, håndværker, landbrug samt industri kunder.

Vi tilbyder skræddersyede affaldsløsninger til alle typer virksomheder. Hvis du vil høre mere, er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Uanset om din virksomhed søger en fast affaldsløsning eller ønsker at bortskaffe en mængde skrot, så skal du blot kontakte os – Så finder vi en løsning der passer til dig.

​​​​Affald fra industrien

Der anvendes som udgangspunkt en stor del af råvare i forbindelse med produktion i industrivirksomheder, maskinfabrikker, og produktionsvirksomheder samt i andre firmaer indenfor fremstilling. Heraf forekommer som regel en mængde af metalaffald eller restprodukt i forbindelse med fremstillingsprocessen. Den kan vi hjælpe med at genvinde til nye råvarer. Sammen løfter vi opgaven om at levere nye råvarer, og skåne miljøet.

Samarbejde og sparing

Det handler om at tilpasse en affaldsløsning som dækker den enkelte virksomheds affaldsmængder, affaldsfraktioner og behov. På det grundlag opstiller vi det indsamlingssystem som kræves for at gøre arbejdsgangen, let og mere overskuelige ved affaldshåndteringen. Vi tilbyder bred udvalg af indsamlingssystemer som dækker såvel små som større mængder skrot. Containere findes i forskellige størrelser, både som lukkede og åbne. Desuden anvender vi UN-godkendte container til akkumulator og miljøfarligt affald, elektronikbur, tanke samt mindre container til letter jernskrot, metalskrot og kabelskrot.​

Råd og vejledning

Kontakt os for råd og vejledning vedrørende håndtering af metalaffald, affaldsfraktioner, miljø m.m.

Se priser​ Kontakt os

Skal vi hente dit skrot?​

Få et tilbud ved at udfylde formularen. Skriv gerne hvor mange kg/ton du har af de forskellige varer. Det hjælper os til at kunne lave et mere præcist tilbud til dig. Vi svarer indenfor 24 timer!

 
 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Dahls Metalopkøb

Adresse

DAHLS METAL  ApS

Industrivej 32

4230 Skælskør

​​Klik her for rutevejledning

CVR: 35388303

Kontakt os

​Åbningstider

​Mandag - torsdag

​08:00 - 15:30

​Fredag

​08:00 - 15:00

Lørdag - søndag

Lukket

​Vi samarbejder med Salale ApS